Post by imlakenguidi on Feb 20, 2022 11:26:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci altın ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Bakva Yuck
Bu oyunu o kadar çok seviyorum ki ve yapılacak çok yemek var teşekkür ederim 😊😊😋😋
Sadece şimdi başladı, bu yüzden tam olarak veremedim, ancak ilginç görünüyor, ancak öğretici verilirse çoğu için yardımcı olacaktır. Ancak ev işine başlamak için geçerlidir. IBACO'da görülüyor
Neyse iyi 🙄🙄🙄🙄
Ee güzel tahmin ediyorum.Bazı kişileştirilmiyor vb şeyler demiş.Umarım ben havada👁👄👁
oynamak çok eğlenceli ve güzel
Mini Market - Сooking Game Simulaatio kad
Hüsrana uğramış. Gülünç seviyeleri geçmek için bir milyon reklam gibi hissettiren şeyi izledim ve bir kez orada "çok yakında" diyor. boooooooo!
Güzel bir oyun bence yükleyin derim~~ 👉👉
Bu oyun çok harika 😍😍😍
çok kötü bir oyun nefret ediyorum
Üç yıldız verdim çünkü bunu sadece bir günlüğüne aldım ve tekrar tekrar aynı şey.
Bu oyunu seviyorum, çok eğlenceli, sadece bir sürü eklenti ve bazı aksaklıklar olduğunu düşünüyorum ama bunun yanında 100/100
Telefonumu titretmeyi bırak
Bu güzel bir oyun bayıldım 😀 😍 ❤ 👏
Baharatları burgere koymak gerçekten zor
yeni sürüme geçirilemiyor
Oynanış güzel. Yapacak daha fazla şey (pizza, makarna, salatalar, kek, kokteyller, poutine, şarküteri sandviçleri, suşi vb.) bu oyunu daha az tekrarlı hale getirecek. Çok fazla reklam, çevrimdışı oynamak daha iyi.
Bahar
Oil Tanker Truck Driving Games Strateške igre abl
neden her siparişten sonra reklam çıkıyor? en azından onları kapatmak için bir seçenek verin
VAY
çok güzel😜
Malzemelere dokunduğumda telefonum titriyor
Evt idaresi hakveriyorum
oyun eğlenceli görünüyor ve hepsi ama ben alamıyorum bu yüzden oyunu kardeşimin telefonunda oynuyorum bu yüzden bunu görürseniz lütfen oyunu düzeltin çünkü gerçekten yüklemek istiyorum
Oyun çoooooooooooooooooooooook güzel tavsiye ederim
Bu oyunu oynamaktan gerçekten keyif aldım ve çevre dostu.
Bunu sevdim ama bugün oyuna girdim ve beni yeni bir mağazaya götürdü ve diğerinde verdiğim tüm emeklerden kurtuldum. Eğlenceliydi ama çok çalıştım ve hepsi boşa gitti
😊
Oyun güzel oyun çok güzelde açılıyor 1 puan verenlere tüküreyim
Mini Market - Сooking Game Simulación nyk
Fena oyun değil 👌
Ben ilginç değilim bu oyun bir bebek oyunu 😒
havalı sanırım
Yani bu oyun gerçekten çok iyi ama ona on üzerinden on puan verdim çünkü çok iyi. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
hoşuma gitti ya
Açılmıyor 😕
Mini Market - Сooking Game Simulyatorlar bvr
Çocuğumun bu kadar çok sevmesi iyi oldu!!!
Harika ama biraz gecikmeli🍧🍨🍦