(Android/iOS) Supreme Duelist Stickman oszukiwać pieniądze generatora kodu
Feb 20, 2022 11:23:05 GMT
Post by imlakenguidi on Feb 20, 2022 11:23:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać pieniądze generatora kodu ▞▞▞
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞
Dragon shooter - Dragon war - Arcade shooting game Arkaadmängud zxl
Supreme Duelist Stickman Toiminta bddv
Chciałbym, żeby było o wiele lepiej, gdyby nie te cholerne reklamy, aby usunąć głupie rzeczy, za które nie chcę płacić!
Podwójny miecz świetlny to ty, dodaj go z powrotem, jest taki fajny i usunąłeś go mieczem laserowym; '(
Supreme Duelist Stickman Darbības spēles liz
Super gra
Nie pąk, ale sterowanie wcale mi się nie podobało. Może to tylko moja własna niezdolność do zrozumienia tego, ale po prostu się sfrustrowałem.
Nie podoba mi się sterowanie. Ostatnia aktualizacja była lepsza
To nie ma sensu. Sterowanie jest głupie i niemożliwe do kontrolowania, a ataki wydają się przypadkowe.
Gra jest świetna, ale proszę dodać potwierdzenie usunięcia mapy. Już przypadkowo usunąłem 2 z moich ogromnych map.
Właśnie przynieśli dodatki, to jest do bani, dosłownie za każdym razem, gdy umrę, jest taki dodatek, jak wcześniejsza gra, niż trzeba zniszczyć reklamy w tym lub mój nie wzrośnie do 5 gwiazdek
mogę dać cztery gwiazdki ale brakuje mi to trochę, fajnie by było jak przez dodano internetowy multiplayer. Jak go dodacie dam 5 gwiazdek.
Gra się się fajna ale nie jest bo nie chce się włączyć naprawcie do prosze
Bardzo dobra gra, możesz stworzyć swój własny styl, jak superbohaterowie lub coś, również tutaj ma 5 gwiazdek!
Gra jest naprawdę dobra, jest tak wiele różnych trybów gry i możesz grać ze znajomymi, co czyni ją jeszcze przyjemniejszą. I jest bezpłatna, możesz także tworzyć własne niestandardowe mapy. Moim zdaniem 5 gwiazdek, to jest świetna gra.
To świetna gra, ale życzę sobie aktualizacji z nową bronią i PANCERZAMI.
Uwielbiam tę grę, ta isso to 2 wszystko to 7, świetna 6 rano na odpowiednią pozycję na autostradzie i 6 resztkowy poziom 76. piętra domu domu domu wielkiego miasta me nhi hai bhai ja i już mam świetną dzień kab kiya i Nowy Jork niedaleko mnie i rodzina robisz mi to cześć dobrze
Ta gra jest fajna, ale robi się nudna, powinieneś ulepszyć grafikę
Naprawdę podobało mi się granie w tę grę! Ale może powinieneś dodać więcej broni i map do przetrwania, a różnych wrogów, ponieważ walka z tym samym jest tak wyczerpująca. Oceniłbym to na 5, jeśli tak się stanie.
Stare rzeczy były fajniejsze
Mogło być lepiej
Nieźle, ale bardzo potrzebuje opcji online
Gra fajna i śmieszna ale są pewne wady
Może być
Gorąco polecam dodanie bluetooth lub hotspota w trybie dla 2 graczy... W ten sposób fajnie byłoby grać offline ze znajomymi
Muzycy zrobić nowe plany bo wszystkie przeszliśmy już
Kk
G Świdwin zamawiającego
Ta aktualizacja jest jugorsza a już o grafice: tak zrobić coś nowego: zróbcie, aby można było wybrać sobie aktualizacje, a jak już to dodajcie maskę spider mana)
Stickman Supreme Duelist 2 to gra akcji typu stickman RHG (Rock Hard Gladiators) z fizyką ragdoll. Na każdym poziomie musisz walczyć z przeciwnikami,
Supreme Duelist Stickman 動作 tpyb
Jest łatwa do grania z różnymi kombinacjami broni, są znakomite, ponieważ jest tak wiele różnych stylów walki, kiedy lubię rozmiar walki, ale jest tak wiele różnych stylów i ulepszeń dla broni osobiście moją ulubioną bronią jest berło i mają niesamowity dom. sprawiają, że wyglądasz fajnie i zabawnie, a oni są dobrzy tylko po to, aby pokazać znajomym w sumie bardzo dobrą grę 🎮
Ta gra jest kopią starcia stick man, ale z lepszą grafiką
Nie rozumiem tej gry, którą po prostu przegrywam za każdym razem, nawet nie dałeś mi instrukcji, nie wiem o co walczę, po prostu ją odinstalowałem
Koleś, chodź, gra jest idealna, po prostu cofnij aktualizację miecza świetlnego i dodaj linię pnline, a następnie skup się na grze, której nigdy nie aktualizowałeś. Byłem podekscytowany, gdy zobaczyłem aktualizację po tak długim czasie i była to tylko głupia, bezużyteczna aktualizacja, która zmieniła wygląd ustawień multiplorr i uczynił go brzydszym
To niesamowita, najlepsza gra, jaką zainstalowałem i nigdy nie pożałuję jej zainstalowania, ale coś, co byłoby lepsze dla sekcji skórek w projekcie postaci, to albo jesteśmy w stanie wybrać 2 skórki / dekoracje, albo dodać kilka nowych skórek gdzie zamiast na głowie/szyi i powyżej, dlaczego nie dla zabawy i projektów, które mogą mieć niektórzy kreatywni ludzie, może dodać kilka skórek w talii w okolicach talii lub może trochę skórek na stopy, ale ogólnie jest to 100/10
Ta gra jest niesamowita dla 2 braci, którzy ją tworzą! To świetna zabawa z różnymi rodzajami broni, kapeluszami i kolorami! Uwielbiam też tryby gry! Uwielbiam tryby dla 1 gracza, 2 graczy i tryby przetrwania! Chciałbym zobaczyć więcej czapek, kolorów, broni i trybów gry! Tak trzymaj!
Naprawdę dobra gra. Zawsze uwielbiałem to grać, potem wyrosłem z tego, ale wróciłem i zagrałem ponownie. Uwielbiam to i przywraca stare wspomnienia
To fajna gra, aby po prostu usiąść i zrelaksować się ✓
To bardzo dobre, gram ponownie, mój przyjacielu przez godzinę, to świetna zabawa, ale jeśli tak bardzo kocham tę grę, to dlaczego 4 gwiazdki dobrze, gra potrzebuje tylko małego ruchu, powiedzmy, że ludzie jak postacie to wszystko, ale na razie kocham gra taka, jaka jest😀.
Robię to tylko po to, żebym mógł zagrać w grę i żeby przestała mnie pytać
Moje największe wady to nadmierna moc wielkiego łuku i działa. A także złe sterowanie, które sprawia, że walka jest przykrym obowiązkiem. Zdolności specjalne, ruch i celowanie nie powinny być tą samą kontrolą. Przynajmniej sprawić, by specjalna umiejętność stała się własnym przyciskiem, a nawet celowaniem. Zagraj w testowanie tych funkcji do woli.
Naprawdę trudne do kontrolowania. To głupie, że jest tylko jeden joystick, powinien być też jeden do poruszania się....
Stickman Games
hmmm myślę, że lubię tę grę, tylko jedną - nie lubię 6-poziomowego bota, zabiłem go wskakując w moje ciało i 2- nie lubię broni.
Z biegiem czasu robi się nudno
Nawet może być
Supreme Duelist jest jednym z największych ganów, w jakie kiedykolwiek grałem, ale powodem, dla którego daję te 4 gwiazdki, jest to, że chciałbym, abyś dodał więcej skórek do postaci i więcej unikalnych broni i kilka niestandardowych skórek, które byłyby bardzo pomocne dzięki za to niesamowita gra
Całkiem nieźle, ale ma złą kontrolę i potrzebuje więcej broni, a także pięści.
Bardzo fajna gra tylko czy uzupełnić tryb online eng: czy możesz dodać tryb online?