Post by imlakenguidi on Feb 20, 2022 11:14:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar daha hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu seviyorum ama güncellemeler o kadar imkansız ki sanırım galibiyetlerime ayak uyduramıyorlar
Sorun değil ama zamanlamalı oyunlarda size gerçekten yeterince zaman vermiyorlar ve iş beğenmeye gelince de yeterince insan vermiyorlar
Crazy Diner: Cooking Game Strategia bvv
Crazy Diner: Cooking Game Strategie bujn
oyun çok iyi
Bazı reklamlardan sonra, eğer oynuyorsanız, otomatik olarak en baştan geri dönecektir. Duracak ve size daha az kalp verecek ve tüm güçlendirmeler gitmiş olacak.
2 Player games : the Challenge არკადული hfc
Sashimi sahneniz, küçük ekranlara dokunması son derece zor olan küçük suşiler koyuyor. Bunun büyük telefonlarda veya tabletlerde oynatılmasını istemediğiniz sürece, bunu düzeltmeniz gerekir.
muhteşem harika bir oyun
Sildim güzel değil
Zamanlayıcı bazen çok hızlı. Çocuklara uygun değil, bazı seviyeler için ultra hızlı ellere ihtiyacınız olacak, sadece güçlendiriciler için para harcamaktan hoşlanmıyorum. "Başlangıç" kısmından sonra zaten uygulamayı açamıyorum, "pizza" kısmını indiremiyorum. Daha önce indirmeyi denedim ama %100'e ulaştıktan sonra %0'a geri döndü ve tekrar indirecek. Birçok kez denedikten ve hepsi başarısız olduktan sonra, şimdi bu oyunu kaldırma zamanı.
Efsane bir oyun cok ama cok çılgın bir oyun herkese tavsiye ederim hem dekor hemde yemek oyunu harika..
Puanı 4 verdim çünkü örneğin bir şeyi düzeltmek için çok fazla tuşa ihtiyacı var ve tuşlar 5 oyundan sonra geliyor ama genel olarak iyi tavsiye ederim. Güzel bir meydan okuma.
oyunu beğendim. Ancak, eklentiden çıkmak için okuna sahip olduğunuzda bundan hoşlanmıyorum. Sizi eklentiye geri götürür. Yani bunu defalarca yapıyor. Bu lanet oyundan hep birlikte çıkmam gerekiyor. Ve içine geri dön. Ekler de sık sık. Tüm bu oyunlara sahibim, böylece çift tıkladığınızı söylediğinde diğerine gidebilirim. ne zaman anaokulundayız smh
Güzel bir oyun, boş zamanlarımda oynamayı severim... Ama anahtarları bulmak biraz zor olabilir ve uzun zaman alır.
Bu oyun çok güzel ve iyi. Ama bölümleri kazanarak anahtarları neden alamadığımı bilmiyorum. Ve her seviyeden sonra ekler var. Lütfen kontrol edin ve sorunu çözmeye çalışın.
Sinir bozucu... Beni tüm zorunlu reklamlarla kovduğu için bu oyundan gerçekten zevk alıyordum. Orada burada bir reklam izlemeyi umursamıyorum ve bence oyun içi bonuslar ve benzeri şeyler için bir reklam izleyebilmeniz harika. Ancak her turdan sonra veya her turda zorunlu reklamlar olduğunda ve 5 saniyelik reklamlar bile olmadığında, TAM zorunlu reklamlar. Bu çok saçma ve sınırı çizdiğim yer. Bu kadar çok reklam izlemek isteseydim, televizyon izlerdim. 2 yıldız çünkü oynaması eğlenceli olabilir.
Oyun güzelim yok ama anahtardaki gibi kıtlık bu ne ve oyunu tamamen bitiriyoruz . Ama güzel olurirse daha ve daha fazla.Ve oyuna sakı internetle girmeyin hiç oynanamaz.Ama internetsiz harika bir oyun.Tavsiye ederimmm😍☺
Merhaba, bu oyun harika ama Gurme seviyesinin kilidi açık olduğu için, her oynamaya çalıştığımda bu uygulama kapanıyor. Lütfen sorunu bir an önce düzeltin.
Birçok seviye, ancak gerçek bir oyun değil, sadece sizi reklamları izlemek için orada tutmak için
Merhaba oyun güzel ama oyunumuz için sabırsızlanabilecek bir şey yapabilirsin 10 kişi varken 1 e düşürüp bitirebilirsin ve geçemeden geçemeyeceğim bir oyundur siliyorum güzel olması durumunda oyunu edemeyeceğim için siliyorum
Bence çok güzel bir oyun
Eğlenceli ve zorlu! 5 yıldız verirdim ama seviye başına sadece bir anahtar alıyorsunuz ve her seviyeyi 3 kez oynamanız gerekiyor.
Çok eğlenceli; ancak çok fazla çöküyor ve grafikler haritaya neredeyse hiç tam olarak yüklenmiyor.
Oyun açılmıyor. Hep oyuna bastıktan sonra takılıyor bir türlü yüklenmiyor. bu sorun lütfen
3. restorana gelindiğinde, seviyeler takviyeler olmadan imkansız hale gelir ve ücretli takviyeleri kullandığınızda, seviyeler 1. seferde hala fena değildir, belki tekrar takviyelere ihtiyaç vardır. Bu küçük oyunlarda iyiyim, bu yüzden bu ben değilim, oyun bu. Oyun, reklamları izleyerek avantajlar kazanmanıza izin veriyor. Oyun güzel renklere, harika grafiklere ve düzene sahip, eğlenceliydi, sadece çok pahalı. Teşekkürler!
Çok fazla reklam ve bunları kaldırmak için ödeme seçeneği yok. Gerçek para ödemeden veya bir seviyeyi geçmek için fazladan zaman kazanmak için yeterli elmas almak için 5 gün beklemeden (reklam izleyerek!) Seviyeleri geçmek imkansız hale gelir.
Oyun güzel ama reklam çok b..k gibi nadil oyun oyna seviye geçirmiyor silicem
Bu oyunu seviyorum. Ama çok fazla reklam. Bitirdiğim her 2 seviyede reklam var. Lütfen reklamları yalnızca ödül ve can almak için yapın. Oyununuzu dengelemek için bu yeterli
Noel Karnavalı'ndaki bazı seviyeleri zaten bitirdim, ama neden ödülleri alamıyorum? Belki ödülleri almak için tüm seviyeleri bitirmem gerekiyor, ama bunun çok iyi olmadığını düşünüyorum. Festival dizisi almak için para ödemesi gerekiyor mu?
Çooook i5i bir oyun herkes e tavsiye ederim
Čok iyi bir oyun merdan merdan sarkıt dint çok güzel bir oyunmerdanyn iyesi gel😎🤑🤬👹
kötü korkunç çılgın değil, çılgınca kötü, oturumumu kapatmaya devam ediyor ve çok gecikmeli ve ardından ekranım kararıyor 😠😬😧😧😧
çok zor
İlk başta eğlenceli ama güncelleme sormaya devam ediyor ve aniden yavaş yavaş daha fazla oynayamıyor
Güncellemeye kadar iyi miydi? Şimdi bana oyunun ortasındayken tuşlar için oynamamı söyleyip duruyor.
Crazy Diner: Cooking Game ስልት hmx
Crazy Diner: Cooking Game Strategia ejtt
İyi oyun. TV reklam aralarında oynayın!
Bu oyunu seviyorum . Farklı restoranları ve yenilemeyi seviyorum. Keşke restoranların içini de yenileyebilsek ya da belki bizim de tadilat yapabileceğimiz bir evimiz olsa. Ayrıca, son yükseltmeyle birlikte kaybolan oyun avatarımızın nasıl görüneceğini ve ne giyeceğini seçebilmeyi de özlüyorum.
Çok fazla reklam var ve belirli seviyeleri geçmek imkansız